Tuborg GreenFest


Venue: Tuborg GreenFest

Location: Bucuresti, Romania

Date: Iun 29 to Iul 01

Length: All day.


Detalii despre program şi reguli de acces la

Tuborg GreenFest powered by Rock The City

 

Desfășurat între 29 iunie și 1 iulie 2012, Tuborg GreenFest powered by Rock The City mizează pe gradul ridicat de civilizație dovedit de nenumărate ori de publicul român, răsplătind spiritul ecologist al acestuia cu multe premii.

 

Tuborg GreenFest powered by Rock The City este un festival care încurajează păstrarea curățeniei pe toată durata evenimentului, precum și colectarea selectivă a deșeurilor. Pentru a încuraja acest tip de comportament civilizat, Umbrela Verde – programul de protecție a mediului inițiat de compania Tuborg, va fi activ pe parcursul celor trei zile de festival pentru a promova păstrarea curățeniei și a recompensa participanții care vor colecta paharele de plastic.

Compania Tuborg recomandă consumul responsabil de bere și reamintește participanților la festival că persoanelor sub 18 ani le este interzis consumul de alcool.

 

Organizatorii festivalului informează publicul în legătură cu programul zilnic al festivalului, de la orele de acces până la reperele orare aferente fiecărui concert în parte. De asemenea, sunt aduse la cunoștința publicului larg, o serie de reguli generale, aplicabile la nivel internațional și valabile la Tuborg GreenFest powered by Rock The City.

Programul Tuborg GreenFest powered by Rock The City

Vineri, 29 iunie

Heaven Shall Burn      21:45 – 22:45

Celelalte Cuvinte        20:30 – 21:30

Timpuri Noi                 19:00 – 20:00

Luna Amară                17:45 – 18:45

Old Green                   17.00 – 17:30

Porţile se deschid:       16:30

 

Sâmbătă, 30 iunie

Machine Head             21:30 – 23:00

Godsmack                   19:45 – 21:00

Black Label Society    18:15 – 19:15

Soulfly                                    16:45 – 17:45

Lacuna Coil                 15:30 – 16:15

Saxon                          14:15 -15:00

Sweet Savage              13:00 – 13:45

Porţile se deschid:       12:30

 

Duminică, 1 iulie

Guns N´Roses             20:00 – 23:00

Evanescence                17:45 – 19:00

The Cult                      16:15 – 17:15

Within Temptation      14:45 – 15:45

Ugly Kid Joe               13:45 – 14:15

Porţile se deschid:       13:00

 

Notă: Fiecare seară a festivalului se va încheia la orele 23.

 
Recomandări generale

 

Publicul român are experienţa concertelor mari şi înţelege că există un set de reguli internaţionale, a căror aplicare ajută la garantarea siguranţei şi a confortului tuturor participanţilor.

Printre acestea se numără lista obiectelor interzise, pe care organizatorii roagă publicul să NU le aducă la festival: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video.

Accesul în spațiul festivalului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Pentru confortul participanţilor la festival şi bunul mers al evenimentului, organizatorii recomandă publicului să vină din timp la spectacol, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare. Punctul de acces în zona de concert este situat la intrarea în complexul Romexpo dinspre Piața Presei Libere.

 

Pentru ca traficul din zonă să nu perturbe accesul la festival, organizatorii recomandă publicului să utilizeze transportul în comun. În situația folosirii autoturismelor personale, vor exista locuri de parcare contra-cost, la preţul de 10 lei/zi, situate în cadrul complexului Romexpo, în parcările C şi D.

Datorită zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la festival a copiilor sub 12 ani. Din același motiv, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

 

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărărea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la festival a persoanelor care vor fi depistate că desfaşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate.

 

Cel mai mare festival al verii, Tuborg GreenFest powered by Rock The City, aduce trupe de referință ale rock-ului mondial în recitaluri extraordinare. După ce a făcut înconjurul Europei alături de artişti şi trupe de renume mondial, Tuborg GreenFest aduce și în România o atmosferă incendiară garantată de trupele de calibru, experienţa unică şi Tuborg, berea cea mai implicată în muzică.