Tom Jones Live


Venue: Tom Jones Live

Location: Bucharest, Romania

Date: Noi 17 to Noi 17

Length: 20:00 – 23:00


Tom Jones la Bucuresti

Din anul 2008, compania D&D East Entertainment a reusit sa creeze unele dintre cele mai mari evenimente muzicale, din istoria spectacolelor din Romania:  Earth, Wind & Fire, Snoop Dog, Bryan Adams, Patricia Kaas, Festivalul Rock the City, , Eric Clapton & Steve Windwood, Sonisphere Festival (cu Metallica, Rammstein, Manowar), Guns n’Roses.

Am adaugat portofoliului nostru evenimente memorabile precum: Gala de Wrestling WWE Wrestlemania Revenge Tour, AC/DC, cat si mult asteptatul concert Bon Jovi si nu ne vom opri aici!

Succesul dobandit pe parcursul anilor prin organizarea acestor show-uri, ne face sa continuam traditia in anul 2011 cu un eveniment pe masura: concertul Tom Jones – 17 noiembrie, la Sala Palatului.

Sir Tom Jones este un nume care nu mai are nevoie de nici o prezentare, fiind inca din anii 60 ‘ un nume respectat, pe scena muzicii internationale.

Tom Jones este un artist complex, care s-a lansat la inceputul aniilor 60, facand parte din “Tommy Scott and The Senators”, o trupa locala din Marea Britanie, ulterior evoluand int-o superba cariera solo. Dupa ce „It’s Not Unusual”, de pe albumul cu acelasi nume, devine un mare hit, artistul reuseste sa aiba o ascensiune internationala,  patrunzand pe piata din Statele Unite ale Americii. Urmatoarele albume precum „What’s New Pussycat”, “Green, Green Grass of Home”,” Reloadi-au adus faima la nivel mondial, toate fiind placate cu aur si platina.

De-a lungul carierei, Tom Jones a editat 39 albume de studio, 3 albume live, 16 compilatii, avand peste 100 de single-uri de success. Materialele discografice Tom Jones s-au vandut in din 1965 si pana astazi, in peste 100 de milioane de exemplare, la nivel mondial.

Ultimul album al artistului „Praise & Blame” a aparut in primavara anului 2010, album in urma caruia s-a creeat ocazia organizarii unui scurt turneu european, in tarile din Europa Centrala si de Est, care ajunge si in Romania pe 17 noiembrie 2011.

Concertul va avea loc la Sala Palatului, in data de 17 noiembrie 2011. Bilete se pot cumpara online pe www.eventim.ro si in reteaua magazinelor Carturesti, Humanitas, Orange, Vodafone, Germanos si Domo.

 

Viziunea noastra pentru dezvoltarea companiei este orientata pe cateva directii prioritare: diversificare, inovatie si responsabilitate. Toate acestea intr-un efort de crestere substantial a calitatii evenimentelor, atat pentru clienti cat si pentru parteneri.

Satisfactia noastra vine din construirea parteneriatelor, cu care am avut oportunitatea de a dezvolta idei si strategii de la eveniment la eveniment.

 

Lucrand impreuna, vom produce evenimente care vor ramane in memoria publicului!