Godsmack – Live & Inspired – Tuborg Green Fest 2012


Venue: Godsmack - Live & Inspired - Tuborg Green Fest 2012

Location: Bucuresti, Romania

Date: Iun 29 to Iul 01

Length: All day.


Turneul mondial Godsmack va ajunge în România, cu ocazia Tuborg GreenFest powered by Rock the City. Cu acest prilej, trupa americană Godsmack va prezenta publicului din România piesele şi atmosfera noului album, pe care se pregăteşte să-l lanseze. Este primul album live Godsmack, un album cerut şi aşteptat de fani. Lansarea va avea loc săptămâna viitoare şi conţine un disc-bonus de cover-uri.

 

Godsmack pregăteşte pe 30 iunie un show absolut incendiar pentru Tuborg GreenFest powered by Rock the City, fiind primul concert susținut în România.

 

Cei care vor intra în posesia albumului înainte de show-ul de la Bucureşti vor regăsi energia specifică Godsmack, care cucereşte publicul de fiecare dată. Show-urile memorabile ale trupei au scris pagini întregi în istoria rock-ului modern.

 

Noul album, “Live & Inspired”, cuprinde reprezentaţii live ale celor mai bune piese de pe cele cinci albume pe care le-au scos până acum rockerii originari din statul american Massachusets. Atmosfera spectacolelor Godsmack este perfect surprinsă, prin piese precum “Awake”, „Keep Away”, „Straight Out of Line”, „Whatever”, „I Stand Alone” şi, bineînţeles, „Voodoo”.

 

Premiată de mai multe ori cu discuri de platină şi nominalizată la Premiile Grammy, trupa Godsmack va lansa primul album live pe data de 15 mai 2012.

 

Deşi trupa numără peste 17 ani de activitate, este pentru prima dată când înregistrează şi lansează un album live. Rockerii şi-au adus aminte cu nostalgie de vremurile în care cântau diverse cover-uri prin cluburile americane şi au adăugat discului live un bonus cu totul deosebit. Acesta constă într-o serie de piese reinterpretate, versiuni cover ale unor hituri îndrăgite de trupă şi de fanii muzicii rock în general.

 

“Live & Inspired este modul nostru de a mulţumi fanilor pentru că au crezut în noi de-a lungul anilor şi ne-au ajutat să devenim o trupă live grozavă”, dezvăluie Salvatore Paul “Sully” Erna.

 

“Alături de acest super-concert, înregistrat cu ocazia Detroit Rock City, am înregistrat şi patru cover-uri, ca să arătăm că suntem – la rândul nostru – simpli iubitori ai muzicii rock’n’roll”, a mai spus Sully.

 

Nu în ultimul rând, trebuie spus că trupa şi-a încurajat “legiunile” de fani să se implice în lansarea noului disc. Aceştia au trimis poze făcute în timpul concertelor – fie ca e vorba de fotografii cu trupa sau de poze cu fani bucurându-se de muzica Godsmack. Trupa a strâns astfel o adevărată “colecţie” de poze cu fani şi, în special, cu tatuaje ale acestora reprezentând celebrul logo al trupei.

 

Pe 30 iunie, Godsmack concertează la Bucureşti, în cadrul Tuborg GreenFest powered by Rock the City. În zilele de 29, 30 iunie şi 1 iulie 2012, la Romexpo, parcarea C, vor mai urca pe scenă Guns N’Roses, Machine Head, Soulfly, Evanescence, Heaven Shall Burn, Saxon, The Cult, Ugly Kid Joe, Black Label Society, Pentagram, Sweet Savage, Lacuna Coil şi Within Temptation.

 

După ce a făcut înconjurul Europei alături de artişti şi trupe de renume mondial, Tuborg GreenFest promite să aducă în România în parteneriat cu Rock the City o atmosferă incendiară garantată de trupele de calibru, experienţa unică şi Tuborg, berea cea mai implicată în muzică.

 

Conceptul Tuborg GreenFest, implementat în ultimii ani şi în România, a dat naştere unora dintre cele mai puternice spectacole internaţionale. Până în prezent, Tuborg Green Fest a oferit iubitorilor de muzică concertele unor trupe de prestigiu precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Guano Apes, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake. În anii trecuţi, Tuborg GreenFest a organizat în România unele dintre cele mai ample concerte rock, aducând publicului român nume mari precum Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Anathema sau Megadeth.

Biletele sunt puse în vânzare prin Reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi pe www.eventim.ro.

Vă reamintim de preţurile promoţionale, valabile până în data de 31 mai 2012, inclusiv!

Mai multe informaţii despre festival puteţi găsi pe pagina de Facebookhttp://www.facebook.com/TuborgGreenfest2012  şi pe pagina web oficială a evenimentului, www.rock-thecity.ro.

Live & Inspired tracklist:

 

CD 1 –  LIVE

 1. Straight Out of Line
 2. Re-Align
 3. Awake
 4. Moon Baby
 5. Changes
 6. The Enemy
 7. Keep Away
 8. Speak
 9. Voodoo
 10. Batalla de los Tambores
 11. Whatever
 12. Serenity
 13. I Stand Alone

 

CD 2 – INSPIRED

 1. Rocky Mountain Way (cover dupa Joe Walsh)
 2. Come Together (Beatles)
 3. Time (Pink Floyd)
 4. Nothing Else Matters (Metallica)