Bob Dylan – Never Ending Tour 2014


Venue: Bob Dylan - Never Ending Tour 2014

Location: Bucuresti, Romania

Date: Iun 25 to Iun 25

Length: 20:00 – 23:00


Bob Dylan , din nou in Romania!

Una dintre cele mai reprezentative figuri ale muzicii, Bob Dylan se va opri la Bucuresti, pe data de 25 Iunie 2014 , la Sala Palatului, in cadrul turneului “Never Ending Tour 2014” pe care acesta il sustine in Japonia si Europa!

Dupa spectacolul  din 2010 la Bucuresti, la care au participat peste 10.000 de fani , Marcel Avram si East European Events, in colaborare cu D&D East Entertainment  il aduc pentru a doua oara in Romania pe cantaretul, compozitorul si poetul american, in varsta de 73 de ani , Bob Dylan , pentru a ne oferi un show live memorabil!

In calitate de cantaret si compozitor, Bob Dylan a vandut mai mult de 100 de milioane de discuri in toata lumea, obtinand  de-a lungul carierei sale numeroase premii , inclusiv Grammy, Oscar, Globul de Aur ,fiind  inclus in Rock and Roll Hall of Fame, Nashville Songwriters Hall of Fame si Songwriters Hall of Fame.

In 2008, o alee din orasul sau natal, Minnesota, a fost inaugurata si numita dupa cantaret. In acelasi an, organizatorii premiilor Pulitzer i-au acordat un premiu pentru “profundul sau impact asupra muzicii si culturii americane”

In anul 2012, presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama l-a premiat pe cantaret cu medalia pentru arta si umanism, spunand despre acesta ca este “O legenda pentru miscarea de protest a tinerilor si pentru sensibilitatea in poezie”

Bob Dylan a fuzionat in muzica sa numeroase genuri americane , de la folk, blues si country, la gospel, rock and roll, dar si din muzica traditional englezeasca, irlandeza scotiana, chiar si jazz si swing.

Cantaretul,  pe numele sau adevarat Robert Allen , are in spate o cariera ce dateaza de peste 50 de ani, debutul sau fiind in 1962 cu un album ce ii poarta numele, printre materialele sale discografice se numarandu-se “The Times They Are a-Changin”, “Self Portrait”, “Desire”, “Infidels”, “Empire Burlesque”, “Oh Mercy” si “Modern Times”

Printre numeroasele sale talente, se numara si cel de actor, jucand in filmele “Hearts of Fire”(1987) si “Backtrack aka Catchfire”(1990), “Paradise Cove”(1999), “Masked and Anonymuou”(2003). Despre viata lui Bob Dylan, Martin Scorsese si Todd Haynes au realizat filmele “No Direction Home” (2005) si “I’m Not There” (2007).

 

Un artist complet, a carui influenta in muzica este incalculabila!

 

Inca din anul 1988, Bob Dylan concerteaza intr-un turneu continuu, numit “Never Ending Tour”

Pe data de 25 Iunie 2014, “Never Ending Tour 2014” se opreste si in Bucuresti, unde artistul ne va incanta cu hituri ca “Blowin’ in the wind”, “Don’t Think Twice, “It’s All Right”, “I Want You”, “Like a Rolling Stone” etc.

Marcel Avram si East European Events, in colaborare cu D&D East Entertainment il aduc din nou in Romania pe acest artist remarcabil, pentru un show muzical de neuitat!

Biletele se vor pune in vanzare Miercuri, 5 Martie 2014 incepand cu ora 10:00 si vor fi disponibile in reteaua Eventim: Orange ,Vodafone , Domo , librariile Humanitas si Carturesti si  online pe eventim.ro