Rock the City prezinta: Nick Cave & The Bad Seeds


Rock The City prezintă, în premieră, în datele de 19 si 20 iunie 2018, concertele  Nick Cave & The Bad Seeds și Arcade Fire. Concertele vor avea loc în București, la Romexpo (parcarea A).

Bilete concert Nick Cave & The Bad Seeds!

Nick Cave, pe numele adevărat Nicholas Edward Cave, este un artist rock australian, care și-a început cariera în anii 70 alături de grupul Boy Next Door (nume schimbat ulterior în The Birthday Party).

În 1983, după destrămarea trupei The Birthday Party, Nick Cave își formează propriul grup,  Nick Cave & The Bad Seeds, care și-a propus să exploreze diverse genuri muzicale și să iasă din tiparele clasice.

Împreună cu The Bad Seeds, Nick Cave a realizat 16 albume de studio și 4 albume live. În toată această perioadă a lansat un număr impresionant de hituri, toate intrate în topurile internaționale, cea mai cunoscută fiind Where The Wild Roses Grow (cântată în duet cu Kylie Minogue).

Ultimul său disc, Skeleton Tree, apărut în toamna lui 2016, i-a dat posibilitatea lui Nick Cave să revină pe scenă și, în timpul turneului european ce se va desfășura în 2018, să ajungă în premieră și în România.

Cu această ocazie, publicul român va putea fi alături de un artist important al scenei rock mondială, care oferă publicului mai mult decât muzică: o stare emoțională intensă.

 

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim si pe www.eventim.ro

Categorii și preț abonamente EARLY BIRD:

Diamond Festival – 256 Ron

Golden Circle Festival – 208 Ron

Normal Festival – 176 Ron

Dupa epuizarea abonamentelor Early Bird, vor fi disponibile la vanzare si biletele pe zile.

Categorii și preț bilete concert Nick Cave & The Bad Seeds:

Diamond Circle – 250 lei

Golden Circle – 220 lei

Intrare generală – 160 lei