Rock the City prezinta: Arcade Fire


Rock The City prezintă, în premieră, în datele de 19 si 20 iunie 2018, concertele  Nick Cave & The Bad Seeds și Arcade Fire. Concertele vor avea loc în București, la Romexpo (parcarea A).

Bilete concert Arcade Fire!

 

Arcade Fire și-a început activitatea în anul 2001, la inițiativa lui Win Butler și Josh Deu, iar în 2004 a devenit cunoscut la nivel internațional în urma lansării albumului de debut, Funeral. Adept al genului indie-rock, Arcade Fire a devenit rapid un nume important în domeniu și a reușit să ajungă în top după lansarea celui de-al doilea album de studio, Neon Bible, editat în 2007.

Au urmat alte albume care au ocupat locul întâi în topurile din America, Canada, Irlanda și Marea Britanie, toate fiind placate cu discuri de aur și platină.

De la formarea acestui grup și până în prezent au fost editate 5 albume de studio și 3 EP-uri. Arcade Fire a avut de-a lungul timpului o consistentă activitate live, susținută de șase turnee. Ultimul turneu a fost început în 2017 sub numele Infinite Content Tour, turneu ce continuă și-n 2018.

Arcade Fire este una dintre cele mai premiate formații rock din ultimul deceniu. Printre numeroasele premii castigate se numară Brit Awards, CASBY Awards, Grammy, Mojo Awards și New Musical Express Awards.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim si pe www.eventim.ro

Categorii și preț abonamente EARLY BIRD:

Diamond Festival – 256 Ron

Golden Circle Festival – 208 Ron

Normal Festival – 176 Ron

Dupa epuizarea abonamentelor Early Bird, vor fi disponibile la vanzare si biletele pe zile.

Categorii și preț abonamente dupa epuizarea EARLY BIRD:

Diamond Festival – 320 Ron

Golden Circle Festival – 260 Ron

Normal Festival – 220 Ron

Categorii și preț bilete Arcade Fire:

Diamond Circle – 220 Ron

Golden Circle – 190 Ron

Normal Circle – 160 Ron