Thirty Seconds To Mars ajung, pentru prima oara, in Romania


Dupa ani de asteptare, trupa americana Thirty Seconds To Mars ajunge pentru prima oara in Romania, pentru a sustine un show exploziv, in aer liber, in data de 4 Iulie 2014, la Romexpo, Bucuresti.

Thirty Seconds To Mars si-a consolidat reputatia ca fiind una dintre cele mai spectaculoase trupe live din lume, printr-un turneu mondial masiv, care va aduce cel mai recent album “LOVE LUST FAITH + DREAMS” si in Romania, pentru ceea ce promite a fi unul dintre cele mai mari concerte din vara lui 2014.

“Europa a devenit o a doua casa pentru Thirty Seconds To Mars si suntem extrem de incantati sa revenim pe acest continent, pentru o noua aventura“, spune Jared Leto. “Calatoria noastra in jurul lumii continua cu ceea ce va fi cel mai mare si mai provocator turneu de pana acum”.

[event cat=mars]

Biletele pentru concertul de la Bucuresti se pun in vanzare miercuri, 18 decembrie si pot fi achizionate prin reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro.

Lansat la casa de discuri Polydor Records, LOVE LUST FAITH + DREAMS – albumul ce da si numele turneului – a inregistrat un succes masiv in intreaga lume, clasandu-se pe locul cinci in topurile din Marea Britanie, Germania, Italia, Austria, Portugalia, Australia, Mexico, Elvetia si Polonia, si pe locul sase in SUA si Canada.

Precedentul turneu Thirty Seconds to Mars – This is War – a doborat recordul pentru cel mai lung tur realizat vreodata de o trupa rock, intrand in Guinness World Record. Trupa a concertat fara intrerupere timp de doi ani, in 60 de tari de pe sase continente, majoritatea evenimentelor fiind sold out. Au fost 311 spectacole, ce au atins un public de peste trei milioane de persoane, care au ramas fara suflare, eveniment dupa eveniment.

In ceea ce privete concertele din actualul turneu, Jared Leto promite: “Vom canta atat piese de pe cel mai recent album LOVE LUST FAITH + DREAMS,  cat si de pe This is War,  A Beautiful Lie si Welcome To the Universe. Va asteapta o seara nebuna, plina de surprize si spectacol!”

Componena Thirty Second To Mars:

Jared Leto (voce/chitara),
Shannon Leto (tobe),
Tomo Milievi  (chitara/clape)

http://thirtysecondstomars.thisisthehive.net/tour/

Evenimentul este prezentat de Marcel Avram East European Production si D&D East Entertainment.